Kategórie
 
 
 
 
 

Ručné germicídne svietidlo Luxera UV 70415

Ručné prenosné germicídne svietidlo určené na dezinfekciu menších predmetov pomocou ultrafialového UV-C svetla.
Kód produktu:UV 70415
Vaša cena: 41,80 €

Pomocou tohto jednoduchého ručného svietidla dokážete dezinfikovať a sterilizovať rôzne povrchy a predmety. Špeciálne vyžarované svetlo (žiarenie) pôsobí smrtiaco pre baktérie, vírusy, plesne či roztoče. Viac informácií o germicídnych svietidlách nájdete v našom článku

Táto jednoduchá prenosná lampa dlhá 20cm s priemerom 35mm sa ľahko prenáša a môžete ju mať so sebou prakticky všade. Jej súčasťou je nabíjateľná batéria, ktorá sa dobíja pomocou USB portu. Vyrobená je z čierneho plastu. Maximálny výkon žiarenia je 5W.

Využiť ju môžete najmä na dezinfekciu či sterilizáciu povrchov mobilných telefónov, klávesníc počítačov, verejných toaletách, klučiek na dverách, peňaženiek a rôznych iných predmetov, s ktorými boli v styku aj iné osoby. Určená je pre použitie v interiéri a na krátku vzdialenosť. Už v priebehu 20 sekúnd sterilizuje vami ožarovaný povrch.

POZOR! Germicídne žiarenie je veľmi škodlivé pre všetky živé organizmy a preto ho treba používať iba mierením na predmety. V žiadnom prípade sa nesmie prísť k priamemu žiareniu na oči či pokožku. Pri používaní takejto prenosnej dezinfekčnej germicídnej lampy dbajte výrazne na bezpečnosť a majte na vedomí negatívne účinky. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia