Kategórie
 
 
 
 
 

Emithor STEP LIGHT - schodiskové svietidlo biele 48320

Orientačné biele schodiskové svietidlo, určené pre montáž do klasickej elektrikárskej inštalačnej prístrojovej krabice KP68/KU68. Pre jeho montáž nie je potrebné trafo (LED transformátor), toto je už súčasťou tela svietidla. Pripája sa teda priamo na 240V.
Kód produktu:48320
Vaša cena: 16,95 €

Svietidlo STEP LIGHT od výrobcu Luxera/Emithor je určené prevažne pre orientačné osvetlovanie priestorov chodieb alebo schodísk. Svojim výkonom 1W a svietivosťou 60lm dostatočne osvetlí schodište tak, aby ste v noci videli jednotlivé stupienky a nemuseli zažnúť hlavné svietidlo v danej miestnosti. Farba svetla je 4000K a teda neutrálna biela. Svietidlo sa inštaluje do klasickej elektrikárskej krabice KU68/KP68. Tohto výhodou je hlavne to, že ak by ste v budúcnosti chceli tieto svietidlá meniť, viete použiť aj iné pre túto univerzálnu inštalačnú prístrojovú krabicu. Väčšina orientačných svietidiel zabudovávaných do stien má vždy svoju špeciálnu krabicu na mieru, a tak je pri ich výmene potom potrebné sekať nové diery do steny a zamurovávať iné krabice.

Tiež pri inštalácií veľmi pomáha to, že je svietidlo priamo pripojiteľné na silnoprúdový rozvod 230-250V. Transformátor pre napájanie zabudovaného LED svetelného zdroja je už súčasťou tela svietidla
Rozmery: 8,6cm x 8,6cm, hĺbka 3,5cm
Farba: biela. Pozor, svietidlo je uvádzané vo farbe bielej, no ak by bolo umiestnené v tesnej blízkosti pri vypínačoch/zásuvkách iných výrobcov, jeho odtieň je odlišný. Z našej skúsenosti pôsobí menej jasnobielo, skôr s jemným nádychom do šedej. Tento fakt je irelevantný, pokiaľ sú zásuvky/vypínače vzdialené pohľadovo vyššie. Rozdiel je vidieť iba ak sú namontované priamo vedľa seba.
K inštalácií budete potrebovať tzv. zaklápacie "wagosvorky", nakoľko kábel vyúsťujúci zo svietidla je mäkký.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia